ارسال پیامک عجیب به برخی متقاضیان نهضت ملی مسکن

راه و شهرسازی استان مرکزی با ارسال پیامک به برخی متقاضیان نهضت ملی مسکن از شروع فرآیند جایگزینی متقاضی واجد شرایط جدید به بهانه عدم انجام تعهدات خبر داد.
کد خبر : 27404
تاریخ انتشار : یکشنبه 19 اسفند 1403 - 13:43
ارسال پیامک عجیب به برخی متقاضیان نهضت ملی مسکن

متن پیامک اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی به شرح زیر است؛

«متقاضی محترم نهضت ملی مسکن شهر ساوه:

پیرو پیامک و اخطارهای قبلی مبنی بر ضرورت تسریع در تکمیل آورده ، تقسیط تسهیلات بانکی و تحویل واحد و باتوجه به عدم انجام تعهدات جنابعالی بر اساس مفاد تعهدنامه در زمان ثبت نام ، به اطلاع می رساند فرآیند جایگزینی متقاضی واجد شرایط جدید در دستور کار این اداره کل قرار دارد ، لذا مقتضی است به منظور عودت و دریافت وجوه واریزی به اداره راه و شهرسازی شهرستان ساوه و بانک مسکن مراجعه نمایید.اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی»

یکی از متقاضیانی که این پیامک برای وی ارسال شده، به تسنیم می‌گوید: برخلاف پیامک ارسال‌شده از سوی اداره کل، بنده آورده خود را در موعد مقرر واریز کرده‌ام.

وی با یادآوری این‌که از اداره کل راه و شهرسازی نامه معرفی بانک دریافت کرده، بیان کرد: در دفتر پیشخوان کارهای مربوطه را انجام دادم و قرارداد را امضا کردم. در مراجعه به بانک نیز مدارک موردنیاز برای فروش اقساطی واحد و ضامن را اعلام کردند.

وی اضافه کرد: سختگیری‌های مربوط به ضمانت، فرآیند فروش اقساطی واحد مسکونی را به تأخیر انداخت. در ساوه کسی را نداشتم که به‌عنوان ضامن معرفی کنم. در این فاصله، اداره راه و شهرسازی استان مرکزی پیامک تهدیدآمیزی برای بنده ارسال کرد.

وی افزود: اکنون با کلی مشقت توانسته‌ام کارهای ضامن را انجام دهم و دلیل ارسال این پیامک از سوی راه و شهرسازی استان مرکزی را نمی‌دانم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.