ساماندهی بازار مسکن در گرو حذف بانک‌هاست/ ورود جگرکی‌ها به شغل مشاور املاکی

عضو هیئت مدیره اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به برنامه دولت سیزدهم برای ساخت یک میلیون مسکن،‌گفت: تحقق این برنامه در گرو حذف بانک‌ها از بازار مسکن است.
کد خبر : 2401
تاریخ انتشار : یکشنبه 20 تیر 1400 - 14:34
ساماندهی بازار مسکن در گرو حذف بانک‌هاست/ ورود جگرکی‌ها به شغل مشاور املاکی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عبدالله اوتادی با یادآوری این‌که خرداد سال گذشته افزایش قیمت مسکن در تهران ۸ تا ۱۲ درصد افزایش یافت، اظهار کرد: این در حالی بود که بانک مرکزی برای مثبت کردن تراز مالی بانک‌ها که بیشترین دارایی آنها املاک است، اعلام کرد افزایش قیمت مسکن ۴۸ درصد در ماه مورد اشاره بوده است.

وی افزود: بهمن ۹۹ با آن‌که در بخش مسکن شاهد رشد منفی قیمت‌ها بودیم که بانک مرکزی باز هم در گزارشی از افزایش ۹ درصدی قیمت‌ها خبر داد.

وی با اشاره به نابسامانی در بازار مسکن تصریح کرد: دولت سیزدهم اگر می‌خواهد در بازار مسکن موفق عمل کند باید ریشه بانک‌ها در این بخش را بزند و آنها را از بازار خارج کند.

عضو هیئت مدیره اتحادیه املاک یادآور شد: به دلیل گزارش‌های بانک مرکزی بازار مسکن بهم ریخته است؛ این گزارش‌های غیرواقعی باعث سوء استفاده برخی در بازار مسکن و افزایش قیمت‌ها شده است.

اوتادی تاکید کرد: برای تحقق هدف ساخت یک میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم باید دست واسطه‌ها و بانک‌ها از بازار مسکن کوتاه شود.

وی همچنین با بیان این که ماه گذشته به دلیل رکود بازار مسکن ۲۱۰ پروانه کسب املاک باطل شد، گفت: در خرداد ماه ۵۰ فقره پروانه جدید فعالیت در صنف مشاوران املاک صادر شد. این تعداد برای افرادی بوده که در جگرکی، قهوه‌خانه‌ها و… فعالیت داشته‌اند که به دلیل شرایط کرونا وارد بخش املاک کشور شده‌اند. اینها پس از عادی شدن شرایط کرونا پرواه خود را باطل خواهند کرد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی سامانه هوشمند املاک، جلوگیری از کلاهبرداری، فروش یک ملک به چند نفر و ساماندهی بازار را از مزیت‌های این اقدام اعلام کرد.

بهرام گلستانی عضو اتحادیه املاک نیز با بیان این‌که مشاوران عامل گرانی مسکن نیستند،‌ گفت: نیاز امروز بازار مسکن داشتن یک سامانه هوشمند جامع است؛ در این راستا به دنبال همکاری با وزارت راه و شهرسازی برای استفاده از اطلاعات آنها در سامانه هوشمند املاک هستیم.

وی بیان کرد: با توجه به تداوم شرایط کرونایی در کشور، یکی از راهکارها برای رونق بازار مسکن استفاده از اپلیکیشن‌ها برای خرید، فروش و اجاره است.

وی یادآور شد: در سامانه هوشمند این امکان وجود دارد که آگهی‌ها را در سه گروه سبز (قیمت مناسب)، زرد (قیمت بالاتر از میانگین) و قرمز (قیمت بالا) دسته بندی کنیم تا متقاضیان به راحتی بتوانند از قیمت هر منطقه مطلع شوند.

وی گفت: در زمان حاضر ۱۷ درصد آگهی‌ مسکن در سایت‌ها شخصی و ۸۳ درصد مربوط به مشاوران املاک است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.