حل مشکل مسکن زمانبر است

کمبود تولید سبب تورم در بخش مسکن شد

بیت الله ستاریان ، کارشناس اقتصادی معتقد است : مشکل مسکن را در یک دوره کوتاه مدت نمی‌توان برطرف کرد و به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و در واقع می‌توان گفت که یک دوره ۱۰ ساله برای حل این مشکل نیاز است.
کد خبر : 12943
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 فروردین 1402 - 12:52
کمبود تولید سبب تورم در بخش مسکن شد

بیت الله ستاریان افزود: چهار عامل افزایش معاملات، تولید، سرمایه‌گذاری و قیمت، همواره در بخش مسکن در یک راستا بوده و تا زمانی که عرضه و تقاضا به تعادل برسد، همراه خواهند بود. به تعادل رسیدن عرضه و تقاضا در یک بازه زمانی ۱۰ ساله موجب خواهد شد تا دیگر شاهد افزایش قیمتی نباشیم.

وی با بیان اینکه رونق اقتصادی موجب بهبود وضعیت مسکن در کشور می‌شود، تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین دلایلی که به خصوص در سال گذشته سبب شد تا شاهد افزایش تورم در بخش مسکن باشیم، کمبود تولید بود. این در حالی است که ما سالانه نیاز به ساخت یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در کشور داشته و از سوی دیگر پنج میلیون کسری در این بخش از سال‌های قبل به جا مانده که این عوامل همگی سبب افزایش قیمت مسکن شد.

ستاریان ادامه داد: نیاز است به سمت رونق اقتصادی حرکت کرده تا دچار رکود تورمی در بخش‌هایی از جمله مسکن نباشیم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.