بازار مسکن به تعادل رسید؟

محمودزاده، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با اجرای قانون مالیات‌های مستقیم تعداد بیشتری از واحدهای مسکونی به بازار عرضه خواهد شد و دیگر نگه‌داشتن واحدهای خالی برای مالکان صرفه اقتصادی نخواهد داشت.
کد خبر : 1876
تاریخ انتشار : شنبه 28 فروردین 1400 - 7:45
بازار مسکن به تعادل رسید؟

محمود محمودزاده اظهار داشت: به غیر از طرح‌ها و قراردادهایی که در سال گذشته برای تولید پایدار مسکن منعقد شد، راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان با هدف تعادل‌بخشی به بازار مسکن راه‌اندازی شد.

وی افزود: راه‌اندازی این سامانه و ثبت اطلاعات در آن، فوری‌ترین ابزاری بود که به بازار تعادل بخشید. در ابتدا حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد شهری خالی وجود داشت و با راه‌اندازی سامانه املاک و اسکان امیدوار به عرضه این واحدها بودیم.

    به گفته محمودزاده، دولت در سال گذشته و در مدت کوتاهی موفق به بارگذاری اطلاعاتی از وضعیت خانه‌های خالی شد که تا قبل از آن وجود نداشت.

    معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: در ابتدا یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد خالی ثبت شد و سپس از مالکان خواستیم اگر اطلاعات ثبت شده خلاف واقع است و ملک معرفی شده فروش و اجاره رفته وارد سامانه شده و اطلاعات جدید را ثبت کنند.

    وی گفت: در نهایت یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد خالی شناسایی و به سازمان امور مالیاتی معرفی شد تا قبض‌های مالیاتی برای آن‌ها صادر شود.

    به گفته محمودزاده اکنون و با تشدید اجرای ماده ۵۴ قانون مالیات مستقیم حتما نگه داشتن واحد خالی اقتصادی نیست و با عرضه آن‌ها به تعادل بازار کمک زیادی خواهد کرد.

    برچسب ها :

    ناموجود
    ارسال نظر شما
    مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
    • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.