معاون وزیر راه و شهرسازی:

بیش از ۷۰ درصد معابر در سکونتگاه های شهری، خاکی هستند

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بنای ناپایدار در کشور وجود دارد، که با جلب مشارکت همه دستگاه‌ها از جمله شوراها، می‌توان ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد پایدار به جای آن ساخت.
کد خبر : 7637
تاریخ انتشار : پنجشنبه 19 خرداد 1401 - 10:54
بیش از ۷۰ درصد معابر در سکونتگاه های شهری، خاکی هستند

محمد آئینی درنشست هم‌اندیشی با اعضای شورای عالی استان‌ها افزود: مسوولیت اصلی در زمینه احیای بافت‌های فرسوده، بر عهده وزارت راه و شهرسازی و شوراها است.

معاون وزیر راه و شهر سازی با بیان اینکه ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد بنای ناپایدار در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: با جلب مشارکت همه دستگاه‌ها از جمله شوراها، می‌توان ۷ میلیون و ۷۰۰ هزار واحد پایدار به جای آن ساخت که این امر موجب می‌شود بیش از ۵ میلیون واحد جدید برای اسکان مردم تدارک دیده شود و تعداد بیشتری در کشور صاحب خانه شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نوسازی بافت فرسوده باعث بهسازی معابر و محله‌ها، زیباسازی و توسعه خدمات می‌شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد معابر در سکونتگاه‌های شهری، خاکی هستند و این وضعیت به هیچ وجه زیبنده نیست.

در ادامه این نشست، نایب رئیس شورای عالی استان‌ها با تأکید بر اینکه اعتماد اجتماعی برتر از سرمایه اقتصادی است، گفت: اگر این اعتماد در مردم باشد، قطعاً برای طرحی مانند نوسازی بافت‌های فرسوده همکاری مؤثرتری خواهند کرد.

علیرضا رضاییان افزود: شوراها در سراسر کشور و به ویژه شورای عالی استان‌ها، به دلیل اینکه نمایندگانی از تمام شهرها و روستاها در آن حضور دارند، بهترین ظرفیت برای تقویت اعتماد اجتماعی هستند.

در این  جلسه که با حضور رییس شورای عالی استان ها برگزار شد، اعضای شورای عالی استان‌ها به ارائه نظرات و طرح پرسش‌های خود پرداختند و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری نیز پاسخگوی آنان بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.