مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن خبر داد:

رفع فوری تعرض به ۵۱ هکتار زمین دولتی در تیرماه

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع فوری ۱۵۴ مورد تعرض به اراضی دولتی در تیر ماه امسال توسط یگان حفاظت این سازمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: مساحت این اراضی نزدیک به ۵۱ هکتار بوده است.
کد خبر : 23315
تاریخ انتشار : شنبه 6 مرداد 1403 - 9:57
رفع فوری تعرض به ۵۱ هکتار زمین دولتی در تیرماه

به گزارش اسکان از سازمان ملی زمین و مسکن، «ارسلان مالکی: افزود: در مورد اجرای احکام قطعی نیز در تیر ماه، ۲۳ مورد حکم قطعی به مساحت ۱۹۴ هکتار در کل کشور اجرا شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به نقش موثر یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در مبارزه با زمین‌خواری در کشور، اضافه‌کرد: نیروهای یگان حفاظت در همه استان‌های کشور و به صورت شبانه‌روزی در حال حفاظت از اراضی دولتی هستند و عملکرد این نیروها بیشتر جنبه پیشگیرانه دارد.

وی، بیشترین میزان رفع تعرض به اراضی دولتی را متعلق به استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان (ایرانشهر) و خوزستان برشمرد و ادامه‌داد: در تیرماه هیچ مورد تعرضی به اراضی دولتی استان‌های اردبیل، زنجان و کهگیلویه و بویراحمد صورت انجام نشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.