شامخ بخش ساختمان ایران در خرداد ماه ۱۴۰۱ منتشر شد

شاخص کل فعالیت های ساختمانی در خرداد ماه۱۴۰۱به عدد 52.77 رسید.
کد خبر : 8102
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 تیر 1401 - 9:13
شامخ بخش ساختمان ایران در خرداد ماه ۱۴۰۱ منتشر شد

به گزارش اسکان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اتاق تعاون ایران، شاخص کل در خرداد ماه به عدد ۵۲.۷۷ رسید،بنابراین اگرچه وضعیت این صنعت در خرداد ماه ۱۴۰۱ نسبت به ماه قبل ضعیف تر بوده اما همچنان در حالت رونق قرار دارد. (عدد شاخص کل بالای۵۰ می باشد).

مولفه های” موجودی  مواد اولیه  یا لوازم خریداری شده “، ” موجودی محصول نهایی در انبار و یا کارهای معوق و ناتمام ” و ” قیمت محصولات تولیدشده یا خدمات ارائه شده ” نسبت به ماه قبل با افزایش قابل توجهی مواجه بوده است.

مولفه های ” قیمت خرید مواد اولیه یا لوازم موردنیاز ” و ” میزان صادرات کالا یا خدمات ”  نسبت به ماه قبل کاهش نسبی داشتند.عدد شاخص” انتظار بهبود فعالیت های کسب و کار” در خرداد ماه نسبت به اردیبهشت ماه با افزایشی نسبی، افزایش میزان فعالیتها در وضعیت این صنعت را برای ماه آتی پیش بینی می نماید.

با توجه به کاهش نسبی شاخص ” قیمت خرید مواداولیه یا لوازم موردنیاز “ و افزایش قابل توجه شاخص های ” موجودی مواد اولیه  یا لوازم خریداری شده “، موجودی محصول نهایی در انبار و یا کارهای معوق و ناتمام “ و “میزان استخدام و بکارگیری نیروی انسانی” کاملا قابل انتظار است که عدد شامخ بخش ساختمان در ماه های آتی همچنان در حالت رونق قرار خواهد داشت. همچنین با توجه به بی ثباتی نرخ ارز و دشواری پیشبینی وضعیت کسب و کار در ماه های آتی، همچنان شاخص قیمت محصولات تولیدشده یا خدمات ارائه شده ” نسبت به ماه گذشته روند افزایشی را در پیش دارد.

 

 

از لینک زیر می توانید گزارش شامخ را دریافت نمایید :

شامخ بخش ساختمان ایران در خرداد ماه ۱۴۰۱

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.