طی روزهای گذشته در بازار مسکن :

علامت رشد معاملات از بازار مسکن دریافت شد

افزایش تعداد فایل‌های فروش آپارتمان در تهران طی دو روز سپری شده از هفته جاری برای واسطه‌های ملکی نشانه‌ای از رشد احتمالی معاملات ملکی در آخرین ماه بهار تلقی می‌شود. به گزارش «دنیای اقتصاد»، سرعت رشد تعداد فروشنده‌های حاضر در بازار مسکن بهار امسال چندان زیاد نیست اما رصد بازارهای نیازمندی‌های آنلاین که آگهی‌های فروش ملک را منتشر می‌کنند، نشان می‌دهد روند افزایش تعداد فروشنده‌ها طی دو ماه اخیر ادامه‌دار بوده و در اولین روز خرداد نیز، بازار معرفی آپارتمان‌های فروشی به واسطه‌های ملکی نسبتا گرم توصیف شده است.
کد خبر : 7294
تاریخ انتشار : دوشنبه 2 خرداد 1401 - 8:26
علامت رشد معاملات از بازار مسکن دریافت شد

این موضوع نشان می‌دهد فروشنده‌های بازار مسکن که قصدشان برای معامله جدی است، رفته رفته خود را برای ورود به فصل طلایی نقل و انتقالات ملکی یعنی تابستان آماده می‌کنند و بنا دارند از فرصت تابستان به منظور انجام معامله استفاده کنند. البته آن‌طور که واسطه‌ها شرایط بازار مسکن را توصیف می‌کنند، اصلاح نظام پرداخت یارانه برخی کالاهای اساسی و تغییرات قیمتی در این بازارها سبب شد طی چند روز گذشته بازار مسکن دچار سردرگمی شود و هنوز نمی‌توان در مورد جهت بازار طی هفته‌های آینده پیش‌بینی دقیقی ارائه داد.

با این حال اولین علامت رشد احتمالی معاملات در بازار مسکن به شکل افزایش تعداد فروشنده‌های حاضر در بازار و در واقع افزایش تعداد فایل‌های فروش در هفته جاری دریافت شده است.

 

منبع : دنیای اقتصاد

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.