فاز دوم خانهسازی در بوموسی آغاز میشود
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'wpp_fix_the_time' not found or invalid function name in /home/eskanuni/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
ارسلان مالکیپور، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با بیان اینکه پانزدهم آبان ماه در سفری با وزیر راه و شهرسازی به جزیره بوموسی کلنگ ساخت ۱۱۰ واحد مسکونی بر زمین خورد، اظهار داشت: با توجه به اینکه ساخت این پروژه مسکونی برای بومیان بوموسی آغاز شده در نظر داریم که مسابقه معماری برای طراحی این پروژه برگزار کنیم و تمام متخصصان امر میتوانند در این مسابقه شرکت کنند و طرح برتر به اجرا خواهد رسید.
وی با بیان اینکه معیارهای مهم و اصلی این مسابقه استفاده از فناوریهای نوین و انرژیهای تجدیدپذیر، معماری ایرانی – اسلامی و استفاده از نمادهای ملی هستند، ادامه داد: به دنبال این هستیم که در بوموسی ساختمانها از لحاظ معماری و طراحی در شان ایران و بومیان این جزیره باشد و برای توسعه این جزیره و خروج آن از این وضعیت موجود درصدد هستیم یک معماری با رعایت همه الزامات و استانداردها به اجرا برسد از این رو از تمام معماران کشور دعوت میشود که در طراحیهای خود را ارایه دهند و گروه داوری بهترین طرح برای ساخت و ساز انتخاب خواهد کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه خانهسازی در بوموسی محدود به ۱۱۰ واحدی که ساخت آن آغاز شده، نخواهد شد، گفت: ساخت ۱۱۰ واحد شروع شده که این عدد خانه سازی در فاز اول اجرا خواهد شد. میزان ساخت واحدهای مسکونی در فاز دوم، به میزان استقبال بستگی دارد و همزمان با اجرای فاز اول، فازهای بعدی برنامهریزی خواهد شد.
مالکیپور با بیان اینکه خانهسازیها در بوموسی قطعا با خدمات شهری خواهد بود، افزود: هر سرانهای که نیاز مردم این جزیره باشد از جمله مدرسه، فضای فرهنگی و درمانی در این منطقه ساخته خواهد شد. ساخت این امکانات شهری با انتخاب طرح برتر مشخص خواهد شد و طرح مشخص میکند که این جزیره به چه میزان سرانه نیاز دارد و باید چقدر فضای سبز و فضای مسکونی، تجاری و … لحاظ شود. پس از انتخاب طرح برتر خدمات شهری هم به اجرا میرسد.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن همچنین درباره آخرین وضعیت ساخت مسکن کارگران اظهار داشت: در پروژه ساخت مسکن کارگران تا ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در نظر گرفته شده که این اراضی به کارفرمایان داده میشد که صرفا برای ساخت کارگران آن صنایع و شرکتهای تولیدی مورد استفاده قرار بگیرد و تا به امروز تخصیص زمین به عدد ۲۰۰ هزار واحد نزدیک شدهاست.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰