در جلسه کارگروه تنظیم بازار
کارگروهی ویژه برای اصلاح ساختار و رفع نابسامانیهای بازار مسکن تشکیل شد

جلسه کارگروه تنظیم بازار، ظهر روز چهارشنبه به ریاست محمدهادی زاهدی وفا معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییسجمهور برگزار شد.
در این جلسه که وزرای صمت، راه و شهرسازی، دادگستری و امور اقتصاد و دارایی حضور داشتند، گزارشی از آخرین وضعیت بازار و نوسان قیمت برخی اقلام و کالاها در هفته اخیر ارائه شد.
در این نشست همچنین نماینده وزارت راه و شهرسازی گزارشی از وضعیت بازار مسکن و نظام عرضه و تقاضا در این بخش ارائه کرد و از تدوین بسته تشویقی این وزارتخانه برای حمایت از بخش مسکن خبر داد.
در این جلسه بر ضرورت اصلاح ساختار بازار اجاره و فروش مسکن تأکید و مقرر شد کارگروهی با حضور مسئولان وزارتخانههای صمت، راه و شهرسازی، دادگستری و امور اقتصاد و دارایی راهکارهای اصلاح ساختار بازار مسکن و رفع نابسامانیها در این حوزه را بررسی و ارائه کند.
منبع : ایرنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰