او ادامه داد: یک واحد ۱۴۰ متری را ۲ ماه است که نتواسته‌ام اجاره بدهم، در حالی که در تابستان به‌راحتی اجاره می‌رفت. به‌طور کلی، با توجه به ضعف بازار اجاره و کاهش تعداد مستاجران، آنان قادر به کاهش اجاره‌ها هستند.

این مشاور ملکی افزود که در حال حاضر نرخ اجاره واحدهای نوساز نیز در این منطقه کاهش یافته است. برای مثال، واحدهای ۹۰ متری که پیش از این به قیمت ۸۵۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان اجاره می‌رفتند، اکنون با ۸۰۰ میلیون تومان هم اجاره داده می‌شوند.

او همچنین گفت: در نزدیکی مترو شهرک شریعتی، رهن کامل آپارتمانی ۵۵ متری با پارکینگ و انباری و آسانسور، حدود ۴۵۰ تومان رهن است. همچنین در منطقه دولت‌خواه، یک واحد ۹۰ متری نوساز، حدود ۶۵۰ میلیون تومان اجاره می‌رود. این در حالی است که در مناطق دیگر مانند نعمت‌آباد و شکوفه، اجاره‌ها متغیر است و بسته به شرایط ساختمان‌ها قیمت‌ها متفاوت است.

photo_2025-01-25_11-36-32