مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن:

۵۶۰ هکتار اراضی دولتی در ۵ ماه نخست امسال رفع تعرض شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از رفع یک‌هزار و ۶۰۰ مورد تعرض به زمین‌های دولتی به مساحت بیش از ۵۶۰ هکتار توسط یگان حفاظت سازمان خبر داد.
کد خبر : 23818
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 شهریور 1403 - 10:24
۵۶۰ هکتار اراضی دولتی در ۵ ماه نخست امسال رفع تعرض شد

به گزارش اسکان از سازمان ملی زمین و مسکن، «ارسلان مالکی» افزود: از فروردین تا پایان مرداد امسال، ۱۴۹ مورد حکم قطعی به‌نفع دولت توسط یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در کشور اجرا شده که بر اساس آن ۴۲۶ هکتار زمین دولتی به بیت‌المال بازگشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیشترین مساحت وقوع و رفع تعرض در این مدت مربوط به استان‌های سیستان و بلوچستان، فارس و تهران بوده است.

مالکی، یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن را یکی از بازوان پُرتوان نظام در حراست از بیت‌المال دانست و خاطرنشان‌کرد: نیروهای یگان حفاظت در استان‌های کشور در صف نخست مبارزه با زمین‌خواری قرار گرفته‌اند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.