با حضور وزیر راه و شهرسازی؛

۸۱۰ واحد مسکن مهر در استان هرمزگان افتتاح شد

در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان هرمزگان ۸۱۰ واحد مسکن مهر افتتاح شد.
کد خبر : 12581
تاریخ انتشار : یکشنبه 21 اسفند 1401 - 8:52
۸۱۰ واحد مسکن مهر در استان هرمزگان افتتاح شد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در سفر به استان هرمزگان، ۸۱۰ واحد مسکونی مهر را افتتاح کرد.

مجتمع مسکونی عرفان در ۴ بلوک و ۶ طبقه  احداث شده است و در هر بلوک ۲۴ واحد قرار دارد. مساحت مفید هر واحد نیز ۱۰۸ مترمربع است.

گفتنی است در سفر امروز مهرداد بذرپاش به استان، محور بندر لنگه (پل غار)؛ کریدور نوار ساحلی جنوب کشور به طول ۲۵ کیلومتر واقع در محدوده بندرخمیر-بندر لنگه افتتاح شد.

همچنین، حضور در بندر خمیر و افتتاح طرح بندری این شهرستان، بهره‌برداری از ۳۳ پروژه راهداری، افتتاح و بازدید از پروژه‌های اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان (بندر شهیدرجایی)، حضور در جلسه شورای مسکن استان، حضور و افتتاح طرح کمک ناوبری فرودگاه‌های استان ( بهره‌برداری از دستگاه کمک ناوبری ILS و DVOR‌ فرودگاه بین‌المللی بندرعباس ) از جمله برنامه‌هایی است که در سفر وزیر راه و شهرسازی به استان هرمزگان انجام شد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.