معاون وزیر راه و شهرسازی گفت:

آغاز مالیات‌ستانی خانه‌های خالی از اول بهمن ماه

معاون وزیر راه از آغاز مالیات‌ستانی خانه‌های خالی از اول بهمن ۱۴۰۰ خبر داد و گفت:‌ اطلاعات خانه‌های خالی در ساختار MPLS (الکترونیکی) یا به صورت دستی به سازمان امور مالیاتی ارسال می‌شود.
کد خبر : 5102
تاریخ انتشار : دوشنبه 20 دی 1400 - 15:32
آغاز مالیات‌ستانی خانه‌های خالی از اول بهمن ماه

«محمود محمودزاده» در خصوص مالیات بر خانه‌های خالی اظهار کرد: اخیراً جلسه‌ای در رابطه با اشتباه برداشت و مباحثی که نیازمند هماهنگی بین دو مجموعه است با رئیس سازمان امور مالیاتی کشور برگزار شد.

وی ادامه داد: اطلاعاتی که تا امروز در رابطه با خانه‌های خالی به سازمان امور مالیاتی داده شده شامل یک میلیون و ۱۷۴ هزار واحد بوده است.

وی با بیان این‌که اطلاعات مربوط به خانه‌های خالی حقیقی و حقوقی به سازمان امور مالیاتی ارسال شده است، افزود: قرار شده در اولین فرصت، بخش‌ واحدهای حقوقی را ظرف یکی دو روز مجدداً برای سازمان امور مالیاتی ارسال کنیم.

وی با اشاره به این‌که اطلاعات مذکور در ساختار MPLS (الکترونیکی) یا به صورت دستی در اختیار این سازمان قرار خواهد گرفت، اضافه کرد:‌ تا ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۰ قانون مهلت داده و از اول بهمن‌ماه وارد صدور قبض‌های مالیاتی خواهیم شد. این هماهنگی صورت گرفته و همان اطلاعات مجدداً ویرایش شده و در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار می‌گیرد.

 

منبع : خبرگزاری تسنیم

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.