ساخت بلندترین باغ شهری عمودی جهان در ژاپن

یک شرکت آلمانی حدود ۶ سال پس از شروع ساخت، سرانجام بلندترین آسمان‌‌‌خراش ژاپن را که یک باغ شهر عمودی است، به پایان رساند.
کد خبر : 20803
تاریخ انتشار : دوشنبه 14 اسفند 1402 - 10:59
ساخت بلندترین باغ شهری عمودی جهان در ژاپن

یک شرکت آلمانی دو آسمان‌‌‌خراش در توکیو ساخته است که یکی از آنها بلندترین برج مسکونی ژاپن به شمار می‌‌‌رود. این برج دارای طراحی منحصربه فردی است و با فضای سبز طراحی شده است. این طرح تورانومون نام دارد و شامل ساخت دو برج جدید در دو طرف برج هیلز تورانومون است که در حال حاضر بلندترین آسمان خراش توکیو و پنجمین آسمان‌‌‌خراش بلند ژاپن محسوب می‌‌‌شود.
به نقل از نیواطلس، ارتفاع آسمان‌‌‌خراش بلندتر به ۲۲۰ متر می‌‌‌رسد و شامل ۵۴ طبقه و ۵۵۰ واحد مسکونی است که از آپارتمان‌‌‌های استودیویی ۳۴ مترمربعی تا اقامتگاه‌‌‌های دوخوابه حداکثر ۱۱۲ متر مربعی را شامل می‌‌‌شود. ساختمان دیگر ۱۸۵ متر ارتفاع دارد و ۳۶ طبقه فضای اداری را در خود جای داده است.
آسمان‌‌‌خراش‌‌‌های مذکور از بتن مسلح فولادی ساخته شده‌‌‌اند و شکل کلی آنها شبیه به معابد باستانی است تا به کاهش اثرات زلزله و طوفان کمک شود. همچنین سازه‌‌‌هایی برای کاهش لرزش این ساختمان‌‌‌ها در نظر گرفته شده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.