تحلیلگر بازار مسکن
نسخه بیفایده برای کاهش اجارهبها
خشایار نادی ، تحلیلگر بازار مسکن ا اشاره به افزایش ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی اجارهبها در شهرهای بزرگ گفت: نسخه سالهای اخیر وزارت راه و شهرسازی برای کاهش اجارهبها که به شکل تعیین سقف رشد و الزام به تمدید قرارداد اجرا شد، عملا جواب نداد.
کد خبر : 13325
تاریخ انتشار : پنجشنبه 31 فروردین 1402 - 8:36

یک تحلیلگر بازار مسکن با اشاره به افزایش ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی اجارهبها در شهرهای بزرگ گفت: نسخه سالهای اخیر وزارت راه و شهرسازی برای کاهش اجارهبها که به شکل تعیین سقف رشد و الزام به تمدید قرارداد اجرا شد، عملا جواب نداد.
خشایار نادی گفت: در سالهای گذشته دولتها برای کاهش فشار اجارهبها به مردم راهکارهایی مانند تعیین سقف افزایش اجارهبها را در نظر گرفتند. با این حال موجران تحتتاثیر فضای جامعه، افزایش تورم را ملاک بالا بردن نرخاجارهبها در نظر میگیرند و بعضا شاهد افزایش ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی اجارهبها در شهرهای بزرگ هستیم. وی اعتقاد دارد برای توسعه اجارهداری حرفهای با هدف کنترل بازار اجاره، میتوان از نهادهای دولتی و نیمهدولتی برای همکاری با بخشخصوصی استفاده کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰