حسن محتشم، عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان تهران مطرح کرد
تبعات محدودیت ورود سرمایه به بازار مسکن
عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان مسکن و ساختمان استان تهران با تاکید بر اینکه دولتها برای اجرای برنامهها و پروژه های خود باید از صاحبان صنایع مربوطه کمک بگیرند، گفت: در کشورهای پیشرفته، اجرای پروژهها در دست متخصصان آن حوزه است.
تبعات تصمیمگیری پشت درهای بسته
حسن محتشم، عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان مسکن و ساختمان استان تهران با بیان این مطلب افزود: در کشورهای پیشرفته، دولتها از تجربیات افراد حرفهای و متخصص در زمینه سیاستگذاریها بهره میگیرند، اما متاسفانه در کشور ما، کمتر شاهد این اتفاق هستیم.
وی با انتقاد از این رویه ادامه داد: اگرچه مشاهده میکنیم گاهی صحبتهایی با حرفهمندان میشود، اما درنهایت تصمیمات، پشت درهای بسته اتخاذ میشود که نه تنها در روند آن صنعت سهولت ایجاد نمیکند، بلکه موجب ایجاد موانع و محدودیتها میشود.
مسکنسازی نباید به محیط زیست آسیب بزند
عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان مسکن تهران ادامه داد: ما مخالف ساخت یک میلیون واحد مسکونی طی ۱۰ سال نیستیم، اما باید به این نکته توجه کرد که قرار نیست یک شهر که دارای ظرفیتهای محدودی است، به طور نامحدود زیر ساختوساز واحدهای مسکونی برود، بدون اینکه به محیط زیست آن توجه شود.
وی تاکید کرد: درست است که ما با کمبود مسکن در کشور مواجه هستیم، اما باید به مکانیابی ساختوساز این واحدهای مسکونی توجه ویژه شود تا شاهد نابودی محیط زیست نباشیم.
متقاضیان واقعی پولی برای خرید مسکن ندارند
محتشم همچنین با اشاره به ناتوانی مردم در خرید مسکن ادامه داد: اکنون شرایط اقتصادی به گونهای است که مردم نه پسانداز دارند، نه قدرت خرید و آنهایی که نیازمند مسکن هستند، پولی برای ورود به بازار ندارند.
این فعال صنعت ساختوساز افزود: در بحث خانهسازی، موضوع مهم این است که این خانهها در جایی ساخته شوند که در توان خرید افراد جامعه هدف باشد و شهرداری با توجه به امکانات و رسالتی که در قبال شهروندان دارد، باید با توجه به حفظ محیط زیست، خانههایی کوچک و در توان مردم بسازد.
هجوم سرمایهها به بازار مسکن
عضو هیئت مدیره انجمن انبوهسازان مسکن تهران گفت: در حال حاضر شاهد هجوم سرمایهها به بازار مسکن هستیم و سرمایهداران برای حفظ ارزش پول خود، به سمت خرید مسکن میروند. اگر دولت از طریق وضع مالیاتهای غیرمتعارف یا قوانین سختگیرانه، ورود سرمایه به این بازار را محدود کند، ما در تولید مسکن نیز با کسری با روبهرو میشویم.
وجود خانه خالی برای تعادل بازار لازم است
این کارشناس بازار مسکن همچنین درخصوص خانههای خالی اظهار داشت: به صورت طبیعی وجود ۵ تا ۱۰ درصد خانه خالی برای تعادل بازار لازم است و اگر نباشد، شاهد سوداگری، دلالی و افزایش قیمت غیرقابل قبول در بخش مسکن خواهیم بود.
محتشم در پایان خاطرنشان کرد: اما اکنون ما نه تنها خانه خالی نداریم که اتفاقا با کمبود مسکن هم مواجهیم و این کمبود با ورود تقاضای موثر به بازار، موجب افزایش قیمت مسکن میشود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰