معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خبر داد:

ساخت ۸ هزار واحد مسکونی صنعتی‌ساز در ۸ استان کشور

حمیدرضا سهرابی ، معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از ساخت حدود ۸ هزار واحد مسکونی به روش صنعتی‌سازی در ۸ استان کشور خبر داد.
کد خبر : 13483
تاریخ انتشار : چهارشنبه 6 اردیبهشت 1402 - 10:55
ساخت ۸ هزار واحد مسکونی صنعتی‌ساز در ۸ استان کشور

به گزارش اسکان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا سهرابی معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برنامه بنیاد مسکن را در اجرای صنعتی‌سازی برای واحدهای مسکونی تحت مسئولیت بنیاد اعلام کرد و گفت: بنیاد مسکن در بندرعباس نزدیک به ۳ هزار واحد را به شکل قالب تونلی، یکهزار و ۲۰۰ واحد را در کرمانشاه، حدود یک هزار واحد را در ایلام، یکهزار واحد در زاهدان، ۹۵۰ واحد در اصفهان، ۸۵۰ واحد در گلستان، و تعدادی واحد را در استان‌های فارس، یزد، به روش صنعتی سازی در حال اجرا دارد.

معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با تاکید بر تبعیت از رویکرد دولت سیزدهم در صنعتی سازی برای تسریع در انجام پروژه‌های نهضت ملی مسکن توضیح داد: اجرای واحدهای مسکونی به روش صنعتی سازی سبب دوام ساختمان‌ها و افزایش کیفیت خواهد شد.

وی در خصوص تأثیر صنعتی سازی در کاهش قیمت تمام شده مسکن توضیح داد: هر چقدر که زمان ساخت مسکن کوتاه‌تر شود زمان کمتری برای ساخت مسکن نیاز است که این زمان کمتر به کاهش تورم منجر خواهد شد.

سهرابی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا پروژه‌های بیشتری با صنعتی‌سازی دنبال شود تا هم کیفیت و هم سرعت بالا برود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی خبرگزاری کار ایران ایلنا اتاق تعاون ایران