قرارداد تسهیلات متمم ۵۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن امضا شد

بر اساس آمار وزارت راه تا پایان مهرماه امسال قرارداد تسهیلات متمم 57 هزار واحد نهضت ملی مسکن امضا شده است.
کد خبر : 36245
تاریخ انتشار : جمعه ۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۱
قرارداد تسهیلات متمم ۵۷ هزار واحد نهضت ملی مسکن امضا شد

بررسی آمار عملکرد تسهیلات متمم ۸۵۰ میلیون تومانی نهضت ملی مسکن حاکی از آن است که تا پایان مهرماه حدود ۱۲۶ هزار و ۲۰۰ واحد برای امضای قرارداد به بانک‌های عامل معرفی شده‌اند.

از این تعداد ۵۷۴۵۴ واحد (۴۶ درصد) در مرحله امضای قرارداد قرار دارند.

تا پایان شهریور ماه امسال ۱۰۲ هزار و ۲۹۲ واحد برای تسهیلات متمم ثبت درخواست کرده و از این تعداد ۸۹ هزار و ۸۵۸ واحد نهضت ملی مسکن برای دریافت مابه‌التفاوت ۲۰۰ میلیون تومانی به بانک‌ها معرفی شده بودند.

مطابق آمار سهم بانک تخصصی مسکن از تعداد واحدهای معرفی شده حدود ۵۲ هزار واحد، بانک ملی ۱۴۳۵۰ واحد، بانک ملت ۱۱۴۰۰ واحد، تجارت ۴۶۶۰، صادرات ۲۷۲۰، شهر ۱۲۳۰، اقتصاد نوین ۹۵۰، پارسیان ۵۵۰، رفاه ۳۵۰ و پاسارگاد ۱۶۰ واحد بوده است. بانک سپه نیز با حدود ۷۰ واحد کمترین عملکرد را در این بخش داشته است.

در مجموع بانک‌های عامل ۱۶ درصد از درخواست‌های ثبت‌شده برای تسهیلات متمم نهضت ملی مسکن را تا پایان شهریور امسال پرداخت کرده‌ بودند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.