غلامعباس ترکی، معاون دادستان کل کشور:
۳۲۳ ساختمان پرخطر تهران ارزیابی شد
غلامعباس ترکی با اشاره به اقدامات معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور در زمینه ایمنی و استاندارد، افزود: پیرو تعامل با وزارت کشور، بخشنامهای در زمینه لزوم نظارت بر عملکرد کمیسیونهای ماده ۱۰۰ شهرداریها و رعایت مفاد بند ۲ بخش ت تبصره ۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ از نظر اطمینان از رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشتی در ساختوساز در شهرها به دادستانها ابلاغ و بر ایجاد سازوکارهای نظارتی و فنی موردنیاز تاکید شد.
وی درباره وضعیت بررسی ایمنی بیمارستانها اظهار داشت: بیمارستانهای ناایمن در کلانشهر تهران، مورد بررسی قرار گرفت و مطابق آخرین آمار، حدود ۴۰ درصد از بیمارستانهای دولتی (زیرمجموعه وزارت بهداشت) قبل از سال ۱۳۵۰ و حدود ۳۰ درصد بین سالهای ۱۳۵۰ تا ۱۳۶۹ ساخته شدهاند.
ترکی ادامه داد: با درنظرگرفتن شاخصهایی نظیر سال ساخت، مساحت زیربنا، تعداد طبقات و دیگر شاخصها، تاکنون ۵۳ بیمارستان در گروه آسیبپذیری خیلی زیاد و ۸۴ بیمارستان در گروه با آسیبپذیری زیاد قرار گرفتهاند که مجموع تعداد این دو گروه (۱۳۷ بیمارستان) در اولویت اول مقاومسازی قرار دارند.
صدور پروانه ساختمانی برای اراضی قولنامهای
وی با بیان اینکه پیگیری اصلاح قوانین نارسا و ساختارهای معیوب و مطالبهگری از دستگاههای اجرایی مسئول در دستورکار دادستانی است، گفت: موضوع صدور پروانه ساختمانی برای اراضی قولنامهای توسط شهرداری با توجه به مستهلک شدن تعداد زیادی از این املاک به ویژه در مناطق کمبرخوردار و احتمال ریزش ساختمان مورد بررسی قرار گرفت و جهت انعکاس موضوع به رئیس حوزه ریاست قوه قضائیه و طرح در جلسه اقتصادی سران قوا اعلام شد.
پیگیری اتمام کاداستر اراضی ملی و منابع طبیعی
معاون حقوق عامه دادستان کل کشور ادامه داد: از اقدامات مهم دیگر در شورای حفظ حقوق بیتالمال پیگیری اتمام کاداستر اراضی ملی و منابع طبیعی و اراضی کشاورزی از سوی دستگاههای اجرایی ذیربط با تحقق بیش از ۹۰ درصد از اراضی ملی و حدود ۶۰ درصد از اراضی کشاورزی انجام شده است.
وی ادامه داد: بخش قابل توجهی از فعالیت تثبیت نقشهها مربوط به اراضی است که در محاکم قضایی دارای پرونده بوده و از سوی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تعیین تکلیف نشده است و طی بخشنامهای به دادستانهای سراسر کشور ابلاغ شد.
ایجاد سامانه جامع واگذاری اراضی دولتی
ترکی درباره ایجاد سامانه جامع واگذاری اراضی دولتی گفت: پیگیری و ایجاد سامانه جامع واگذاری اراضی دولتی از سوی سازمان امور اراضی و سازمان ملی زمین و مسکن، از اقدامات مهم دیگراست که در ۱۹ استان ایجاد و در سنوات آتی به صورت کامل در سراسر کشور تکمیل خواهد شد. تاکنون ۴۷ مورد دسترسی به مراجع نظارتی ایجاد شده که تعداد ۱۶ مورد برای دادستانهای سراسر کشور، ۷ مورد برای دیوان محاسبات و ۲۴ مورد برای ادارات کل بازرسی سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: از ظرفیت کارگروه مقابله با ساختوساز غیرمجاز وزارت کشور و استانداریها در جهت اجرای آرای قطعی موضوع قانون حفظ کاربری اراضی زراعی استفاده شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰