مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران:

۵۶۰۰ پروژه زیربنایی، روبنایی و توانمندسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری اجرا شد

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از اجرای بیش از پنج‌هزار و ۶۰۰ پروژه زیربنایی، روبنایی و توانمندسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری توسط آن شرکت و همچنین دستگاه های عضو ستاد بازآفرینی شهری پایدار، خبر داد.
کد خبر : 20677
تاریخ انتشار : چهارشنبه 9 اسفند 1402 - 13:56
۵۶۰۰ پروژه زیربنایی، روبنایی و توانمندسازی در بافت‌های ناکارآمد شهری اجرا شد

به گزارش اسکان از وزارت راه و شهرسازی، «محمد آیینی» در نشست با کارکنان شرکت با بیان اینکه هدف اصلی خدمت و تلاش در حوزه بازآفرینی شهری در حقیقت حفظ جان انسان‌ها و شهروندان است که دغدغه سقف بالای سرشان در محلات بافت‌های فرسوده به شمار می‌آید، گفت: کارکنان شرکت بازآفرینی شهری ایران باید راهنمایان و مبلغان بازآفرینی شهری باشند و هر کارشناس در شرکت باید یک رسانه باشد.

صدور ۲۳۰ هزار پروانه نوسازی در بافت‌های ناکارآمد
دبیر ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با اشاره به اینکه بیش از ۲۳۰ هزار پروانه نوسازی در محلات بازآفرینی شهری صادر شده است، افزود: دستاوردها، اقدامات و عملکرد در حوزه بازآفرینی شهری باید اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی شود.

انجام ۱۸۱۵ پروژه زیربنایی و روبنایی در بافت‌های ناکارآمد
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تاکنون چهار هزار کیلومتر طول از معابر خاکی در محلات هدف بازآفرینی شهری آسفالت شده است، اظهار داشت: از ابتدای تشکیل شرکت تاکنون یک‌هزار و ۸۱۵ پروژه زیربنایی و روبنایی توسط شرکت بازآفرینی شهری ایران به طور مستقیم در قالب اقدام تشویقی و منابع اهرمی شامل ۲۷۷ پروژه آموزشی و فرهنگی، ۷۲ پروژه بهداشتی و درمانی، ۸۰ پروژه پارک و فضای سبز، ۱۶ پروژه نیروی انتظامی، ۶۲۴ پروژه زیربنایی و معابر، ۹۲ پروژه ورزشی و غیره در بافت‌های ناکارآمد شهری به انجام رسانده است.

انجام ۳۸۷۵ پروژه خدمات زیربنایی و روبنایی سایر دستگاه‌ها در بافت‌های ناکارآمد
وی افزود: با پیگیری شرکت بازآفرینی شهری ایران به‌عنوان دبیرخانه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، بیش از سه‌هزار و ۸۷۵ پروژه‌ تامین خدمات زیربنایی و روبنایی و فعالیت‌های توانمندسازی توسط سایر دستگاه‌های عضو ستاد ملی به انجام رسیده است و ساکنان این محلات از مواهب این پروژه‌ها و اقدامات بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش اسکان ، مردمی‌سازی، رویکرد اصلی دولت در توسعه بازسازی بافت‌های فرسوده است که به این منظور مشوق‌هایی برای سازندگان تعریف شده تا ورود آنان به این بخش به‌صرفه و اقتصادی باشد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.