با انتخاب مدیران سازمان ملی زمین و مسکن به‌عنوان معین ادارات کل؛

اجرای طرح مسکن استیجاری شتاب می‌گیرد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن از تعیین مدیران ارشد این سازمان به‌عنوان معین استان برای تسریع در اجرای طرح مسکن استیجار خبر داد و تأکید کرد: هدف‌گذاری ساخت ۱۰ هزار واحد مسکن استیجاری در فاز نخست، با پشتیبانی معین‌های استانی، در سریع‌ترین زمان ممکن محقق خواهد شد.
کد خبر : 33063
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۳
اجرای طرح مسکن استیجاری شتاب می‌گیرد

علی نبیان در نشستی با اعضای هیات‌مدیره این سازمان با محوریت پیشبرد طرح «مسکن استیجار» با اشاره به اهمیت این طرح گفت: مسکن استیجار از طرح‌های محوری وزارت راه و شهرسازی در دولت چهاردهم است و با توجه به ابلاغ برش استانی از سوی معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی، انتظار داریم با نقش‌آفرینی معین‌های استانی، این برنامه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا برسد.

وی افزود: این طرح در راستای مصوبه شورای‌عالی مسکن و با هدف تأمین مسکن استیجاری برای گروه‌های کم‌درآمد و زوج‌های جوان در دهک‌های یک تا سه طراحی شده و سازمان ملی زمین و مسکن خود را موظف می‌داند با ایجاد هماهنگی‌های لازم، مسیر اجرا را برای استان‌ها هموار کند.

بر اساس مصوبات این جلسه، هماهنگی مستمر میان معین‌های استانی و ادارات کل راه و شهرسازی برقرار می‌شود تا اجرای دستورالعمل ابلاغی وزارت راه و شهرسازی با سرعت و اثربخشی بیشتری انجام گیرد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.