وزیر راه و شهرسازی

تحویل طرح‌های مسکن بدون خدمات روبنایی و زیربنایی در برنامه وزارت راه نیست

وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین خدمات زیربنایی و روبنایی از جمله مدرسه‌سازی، با توجه به تاکید رییس جمهور و با همراهی خیران، در شهرک‌های طرح مسکن مورد توجه ویژه است.
کد خبر : 33761
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰
تحویل طرح‌های مسکن بدون خدمات روبنایی و زیربنایی در برنامه وزارت راه نیست

فرزانه صادق روز شنبه در آیین افتتاح ۲ هزار و ۹۴۹ واحد مسکن در سمنان افزود: مسکن بدون توجه به ارایه خدمات نقص دارد و تلاش می‌شود طرح‌های مسکن بدون نقص تحویل متقاضیان شود.

وی ادامه داد: مسوولان در استان سمنان با اهتمام ویژه برای تکمیل و تحویل طرح‌های مسکن پای کار هستند و ۲ هزار و ۹۴۹ واحد در مناطق مختلف این استان در قالب طرح‌های مسکن تحویل مالکان شد که یک‌هزار و ۲۴۷ واحد مربوط به شرق استان سمنان در شاهرود است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به وقت شناسی ملت ایران و حضور در صحنه برای عزت و سربلندی کشور، اظهار کرد: مسوولان با تلاش مضاعف برای رفع مشکلات مردم پای کار هستند.

تحویل طرح‌های مسکن بدون خدمات روبنایی و زیربنایی در برنامه وزارت راه نیست

افتتاحی طرح‌های مسکن حمایتی، خودمالکی، بازآفرینی و بافت فرسوده

از مجموع واحدهای افتتاح‌شده، یک‌هزار و ۷۰۲ واحد مربوط به حوزه راه و شهرسازی استان سمنان و یک‌هزار و ۲۴۷ واحد مربوط به راه و شهرسازی شرق استان است.

یک‌هزار و ۳۱۸ واحد از طرح‌های افتتاحی در قالب مسکن حمایتی، یک‌هزار و ۵۳۱ واحد در بخش خودمالک شهری و ۶۸ واحد نیز در حوزه بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده قرار دارد.

برنامه سفر وزیر راه در استان سمنان

فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی امروز در سفری یک‌روزه به استان سمنان، چند طرح عمرانی، راهسازی و مسکن را در شهرهای مختلف استان افتتاح و از روند اجرای طرح‌های زیرساختی بازدید کرد.

تحویل طرح‌های مسکن بدون خدمات روبنایی و زیربنایی در برنامه وزارت راه نیست

افتتاح بخشی از آزادراه حرم تا حرم، بهره‌برداری از طرح‌های مسکن، افتتاح طرح‌های راهداری و بازدید از برخی طرح‌های در دست اجرا، از مهم‌ترین برنامه‌های این سفر بود. ۳۶ کیلومتر از قطعه دوم آزادراه حرم تا حرم در مسیر گرمسار- سمنان در محدوده آرادان تا عبدل‌آباد در سفر وزیر راه و شهرسازی به سمنان افتتاح شد.

بازدید از طرح‌های راهداری، افتتاح زیرگذر شهدای وحدت شهرستان سمنان و بررسی روند اجرای دیگر طرح‌های حوزه حمل و نقل و مسکن، از دیگر برنامه‌های سفر وزیر راه و شهرسازی به سمنان بود.

این استان به دلیل قرار گرفتن در مسیر ارتباطی و ترانزیتی غرب-شرق و شمال-جنوب کشور، از جمله استان‌های مهم در حوزه توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل جاده‌ای و ریلی به شمار می‌رود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.