۸ هزار و ۴۹۱ واحد مسکن مهر تحویل متقاضیان شد

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: طی یک سال فعالیت دولت چهاردهم، ۸ هزار و ۴۹۱ واحد مسکن مهر در شهرهای جدید تکمیل و به متقاضیان تحویل شده است.
کد خبر : 30607
تاریخ انتشار : دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۶
۸ هزار و ۴۹۱ واحد مسکن مهر تحویل متقاضیان شد

شهرام ملکی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به عملکرد یک‌ساله دولت چهاردهم در تکمیل واحدهای مسکن مهر شهرهای جدید گفت: با تأکید وزیر راه و شهرسازی، تعهدات باقیمانده از دولت‌های قبل برای رفع مشکلات مسکن مردم در اولویت قرار دارد.

وی افزود: طی یک سال فعالیت دولت چهاردهم، ۸ هزار و ۴۹۱ واحد مسکن مهر در شهرهای جدید تکمیل و به متقاضیان تحویل شده است.

ملکی ادامه داد: در ابتدای آغاز به کار دولت، تعداد واحدهای باقیمانده مسکن مهر ۳۳ هزار و ۸۰۰ واحد بود که اکنون به ۲۵ هزار و ۳۰۹ واحد کاهش یافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان تأکید کرد: تکمیل و تحویل این واحدها به‌صورت همزمان با تأمین خدمات زیربنایی و روبنایی انجام می‌شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.