انتشار آمار بازار مسکن به بانک مرکزی واگذار شد/ ۶۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی از آغاز ارسال گزارش‌های آماری بازار مسکن به بانک مرکزی جهت انتشار آنها خبر داد.
کد خبر : 36318
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۸
انتشار آمار بازار مسکن به بانک مرکزی واگذار شد/ ۶۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است

حبیب‌الله طاهرخانی ، درباره علت توقف طولانی‌مدت انتشار گزارش‌های ماهانه بازار مسکن از سوی وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: به تازگی یک تغییر سامانه از ایران‌املاک به سامانه‌های جدید داشته‌ایم به طوری که دفتر اقتصاد مسکن معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، انتقال داده‌ها به بانک مرکزی را آغاز کرده است.

وی افزود: با این تغییرات، بانک مرکزی مسئول انتشار گزارش‌های آماری بازار مسکن خواهد بود.

وی درباره زمان تکمیل پرونده مسکن مهر نیز اظهار داشت: ۶۰ هزار واحد مسکن مهر باقی مانده است که ۳۰ هزار واحد آن به مربوط به واحدهایی است که باید تعاونی ها بسازند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: قرار است واحدهای باقیمانده مسکن مهر به طرح نهضت ملی مسکن منتقل و مشمول تسهیلات آن شوند تا به اتمام برسد و پرونده مسکن مهر برای همیشه بسته شود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.